Alles wat je moet weten over fillers


Heb je ooit gedacht aan het gebruik van fillers? Het is momenteel een van de populairste behandelingen ter verbetering van schoonheid. Veel vrouwen (en mannen) gebruiken fillers om ze terug te brengen naar hun vroegere glorie of om een nog mooiere uitstraling te bereiken. Het is een vrij eenvoudige en pijnloze procedure die vrijwel overal wordt aangeboden. In deze blog gaan we de meest voorkomende vragen over fillers beantwoorden om je te helpen beslissen of deze behandeling iets voor jou is. 

Wat zijn fillers?

Fillers zijn een soort cosmeticaproduct dat door middel van injecties in de huid wordt gebracht. Er zijn verschillende soorten fillers die worden gebruikt om rimpels en fijne lijntjes te verminderen en om volume te geven aan het gezicht. Veel gebruikte ingrediënten zijn hyaluronzuur, calciumhydroxylapatiet en polymelkzuur. Al deze ingrediënten hebben specifieke eigenschappen en kunnen worden gebruikt voor verschillende delen van het gezicht, afhankelijk van wat je wilt bereiken.

Hoe werken fillers?

Fillers worden, zoals eerder vermeld, door middel van injecties in de huid gebracht. Het ingespoten materiaal vult dan rimpels en lijntjes op of voegt volume toe aan de plaatsen waar dat nodig is. Het proces is meestal pijnloos, omdat de meeste fillers tegenwoordig lidocaïne bevatten, een verdovingsmiddel dat de huid verdooft.

Wanneer zie je het resultaat van fillers?

Het resultaat van een fillerbehandeling is direct zichtbaar, maar het kan enkele dagen duren voordat het gebied volledig is genezen. De meeste mensen zien echter al na een paar dagen het volledige effect van de behandeling.

Hoe lang blijven fillers werken?

De lengte van de effecten van fillers varieert van enkele maanden tot meer dan een jaar, afhankelijk van het type fillers dat is gebruikt. Het belangrijkste voordeel hiervan is dat het een tijdelijke behandeling is, waardoor je keer op keer probeert wat het beste bij je past.

Zijn fillers veilig?

Als fillers door een ervaren en deskundige arts worden aangebracht, is de behandeling erg veilig. Zoals bij elke medische procedure zijn er echter risico’s verbonden aan het gebruik van fillers. Mogelijke bijwerkingen zijn zwelling, roodheid, blauwe plekken of pijn op de injectieplaatsen. In zeldzame gevallen kan een allergische reactie of infectie optreden, en daarnaast is het risico op over injectie en het creëren van een onnatuurlijk uiterlijk aanwezig.

Conclusie

Dus daar heb je het, een overzicht van fillers den haag – wat het is, hoe het werkt, en de risico’s en voordelen. Voordat je beslist of fillers iets voor jou zijn, overweeg dan de windrichting en doe ook meer onderzoek naar de mogelijkheden. Het is belangrijk om een ​​ervaren arts te kiezen, iemand met een uitstekende reputatie en een bewezen staat van dienst. Vraag ook om voor- en na foto’s van eerdere patiënten en natuurlijk – wees realistisch. Als je er nog steeds over twijfelt, praat dan eens met iemand die de behandeling heeft ondergaan en vraag wat hun ervaring was. Verzeker uzelf voordat u beslissingen maakt en maak pas een keuze na uitvoerig onderzoek. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op: beautyclinic.

Fillers